Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bruden var en kund, tur att jag sålde smycken


HIV

Det är kiv
Med ett liv
Med hiv




Övriga genrer (Aforism) av Federico Romano
Läst 183 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-10-01 14:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tavlan förtäljer allt
utom..
2015-10-01

  KYREUS of Sweden
Det är farligt
att leva;
man kan dö.
2015-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano