Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När jag kom hem.. Foto av Giovanni som speglar min hemby..


Allt Lyste

Tre ensamma hem,
Och jag
Fan tänkte jag
Vi bor centimeter från varandra
Men väljer att prata om
Istället med




Fri vers (Spoken word/Slam) av Federico Romano
Läst 192 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-10-01 21:03



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Väldigt tänkvärt!
2015-10-04

    Dan Myrbeck
Tänkvärt.
2015-10-02

  ResenärGenomLivet VIP
Så nära men ändå så långt ifrån varandra...bra beskrivet...
2015-10-02

  Palett
Bra text !
2015-10-01

  KYREUS of Sweden
Så starkt!

FORZA
2015-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano