Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad ska jag tro

Jesus är min herde
och jag är hans fårskalle
det förstod jag bra
Men jag förstod aldrig vad prästen sa

Vad ska jag tro
och inte veta
Var ska jag efter Gud leta
Jag vet bara att ingen
kan stänga in Gud i en kyrka
han är för stor
Och det är ingenting jag bara tror

Snälle goe pastorn
när ska du börja prata med din församling
och inte stå där framme som ett ego
och bara mässa på
Det är för tråkigt det är därför inte många vill till kyrkan gå
Den lille pastorn är ju bara en av oss
kom loss

När ska universiella brödraskapet
ta över
kom igen det är vad vi behöver

Det finns bara en nation det är världen
det finns bara en ras det är människan
Det finns ingen religion som är större än sanningen
Se hur alla krig växer fram med hjälp av hat
Det är inte för att Gud är lat
Nej det är vi som spårar ur
och vore jag Gud skulle jag vara djävligt sur




Fri vers av Spirit
Läst 257 gånger
Publicerad 2006-04-22 23:43



Bookmark and Share


  harmoonia
Där satt den!! Du är fan helt otrolig=) Vikken klockren fullpoängare.
Du tog nog orden från guds mun!
2006-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Spirit
Spirit