Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sanningen är den att,

Jag har inte träffat någon ännu,
som faktiskt har varit värt det ...
du vet, någon att vara lite busig med
-
och om man inte har smakat frukten
kommer man inte heller vara sugen på fler




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-10-02 07:01



Bookmark and Share


  Knickedick
Man kan visst sakna ting som man aldrig haft
2015-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP