Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förståelse

och jag förklarar
hur jag kan känna

men min konstanta smärta
är inget du kan förstå

efter att jag varit ett öra
för dina lätta beklagande

men dina är yta och lös-bara
mina har funnits där sen

jag var tolv år och lekte
med kniven mot ådern
redo att skära ut
ångesten




Fri vers (Fri form) av virre
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-10-02 11:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

virre