Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad är egentligen en bal på slottet?

Vad egentligen en bal på slottet?

Dansanta dårar i dräkter av finaste falskhet och accessoarerna är av bästa högmodsmaterial. De hånler och verkar artiga men när ingen ser så viskas det skvaller och avundsjukan såväl som förakt håller alla i handen.

Vad är egentligen en bal på slottet?

Greven slår sin fru bakom stängda dörrar och våldtar pigan när frun sover på några valium eftersom tårarna inte söver henne.

Vad är egentligen en bal på slottet?

Hertigen lider av infantilism men försöker dölja det med opium och sprit vilket hjälper föga i mörkrets ensamhet.

Vad är egentligen en bal på slottet?

Arvtagerskan saknar, som ingen vet, underbyxor och lockar ynglingar till bersån där hon förför och slukar lem för lem.

Vad är egentligen en bal på slottet?

Societetens vansinne när ingen ser och ingen hör.

Satan ser och Han hör.
Han skrattar i dunklets vrå och väntar på kollekten när kvällen lider mot sitt slut.

Det är en bal som är alldeles, alldeles….underbar!






Övriga genrer av lillstrumpa
Läst 374 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-10-02 19:27



Bookmark and Share


  Lars E Jönsson
Tur vi inte vet allt bakom scenen
2015-11-21

  ResenärGenomLivet VIP
Gillar upplägget på texten och den upprepade frågan...allt är inte som det ser ut att va...snyggt skrivet...
2015-10-02
  > Nästa text
< Föregående

lillstrumpa
lillstrumpa