Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gratis föreställning (livet bjuder in)

Med bommulshatt och näverlur ska jag
sjunga en dödens serenad för dig

i falsett och tårar som duett till ett
kadaver som fortfarande ruttnar

fluglarver pryder mitt anlete
som jag äter till för- och efterrätt

vomerar samtidigt som jag skrattar
showen är gratis för de sinnesslöa

vettvillingarna roas och det är jag
och dårarna till världens undergång

är bara ett sådant förstånd som kan
leka efter spelreglerna à la Satan

som en sliten bingobricka
som saknar bokstaven B

lönlöst att pricka in en Jackpot






Övriga genrer av lillstrumpa
Läst 540 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-07-27 00:17



Bookmark and Share


  Lars E Jönsson
Hurra, det blev Jackpot, letar på youtube efter föreställningen, den var ju gratis.

Du är en formulerings konstnär
2016-07-27
  > Nästa text
< Föregående

lillstrumpa
lillstrumpa