Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rappakalja




Mellan toppar och dalar
där marken är stadig
samtidigt som den rämnar

Hon sjunger en serenad för pöbeln
han som väntar idogt med svingen

Huvuden rullar

Vem är Jag och vem fan är du?

En fråga som spegeln aldrig svarar till
och Hon har inte tid att bekymra sig
så reflektionen himlar med ögonen




Hej och välkommen till cirkusen som dessvärre är
inställd på grund av bristande intresse!

Bakar sällan paj och kastar som ett arsle
ogillar elefanter i fångenskap och
tycker inte att trapetser är underhållande heller

Så hon förlikar sig med livet som det är
återstår att se om det kommer en reklamation eller ej
för just nu orkar Hon inte bry sig

Håller med Danny Glovers replik:
To old for this shit!

Döden dö sket sig för länge sedan
lika bra att acceptera livet då kanske

Ta itu med skiten och göra det bästa
så gott det går

- Så dags nu fröken Hell?
Men grattis!


Mendurå!
Håll käften !
Bättre sent än att aldrig stoppa skägget i glashuset vid bäcken!


Herr Kanin förstår
han som ligger fint och snällt bredvid mig
mjuk, len, tyst och orörlig men ack så underbar

Nog om tok och osammanhängande meningar
pricken över i är väl att lägga till så så så
(gillar mycket av H:s texter dock) så inget klankande



Någon var orolig för aftonen
men Hon är inte skev
….just nu

Får Jag bestämma så
är Hon inte skev på det sättet
Igen

Betar av det som är trasigt
med plåster och gaffatejp

Tar tid dock då
krackelerat gods har
många skärvor

Tids nog så
har skärvorna
funnit sin plats

Och då blir Hon
ett med Jag
och Jag blir
ett med Hon







Härda ut





Jag kan









Övriga genrer av lillstrumpa
Läst 507 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-09-17 22:23



Bookmark and Share


  Zandor
jag kan...jag vill...jag vågar..
2016-09-21

  Lars E Jönsson
Texten om cirkus är suveränt lysande, jag skrattade så en tår kom, tragikomiskt. Dubbelapplåd.
2016-09-19
  > Nästa text
< Föregående

lillstrumpa
lillstrumpa