Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vyn mellan persiennen


En soluppgång smeker själen som vaknat kall

Men hjälper föga när livet är ett förfall




Övriga genrer av lillstrumpa
Läst 486 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-09-03 12:57



Bookmark and Share


  Lars E Jönsson
Snygg bild,hemma igen efter en tur med husbil i Europa. Texten är lysande till bilden
2016-09-13

  Zandor
nya tag snarare. draken reser sig som bekant i motvind...
2016-09-07

  Solstrale VIP
Skarpt laddad penna med fokus! Riktigt säker ordforml!
2016-09-03

  Henning Hson
Gillar den!
Viktigt att hitta det positiva och jobba från det!
2016-09-03

  Larz Gustafsson VIP
Det förvärrar inte i alla fall.
2016-09-03
  > Nästa text
< Föregående

lillstrumpa
lillstrumpa