Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fuck me sideways and call me Bob



Jag frågar Ingentinget
Vem är jag?
Tystnaden är total och jag vrider och vänder mig i min egen fråga

Hon som har så många nyanser på sin palett att hon inte vet vad som är ursprungsfärgen


Vem ska jag slåss med?
Vem bär ansvaret för självhatet?
Är mitt hat min kompanjon sedan begynnelsen?
Är jag inget annat än en retroaktiv abort i sinnet?


Vars är min skog, min sten och mina kottar?
Min stig har en snårskog omkring sig och ingen väg tillbaka


Är det hennes öde?
Jag, Ingentinget och en jävla sten i en jävla skog?



Fuck me sideways and call me Bob!




Övriga genrer av lillstrumpa
Läst 475 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-08-28 10:22



Bookmark and Share


  Lars E Jönsson
Vore trevligt att göra det sideways
2016-09-13

    ej medlem längre
...-retroaktiv abort i sinnet"
saftigt, bravo.
du är Din väg Du +
2016-08-28
  > Nästa text
< Föregående

lillstrumpa
lillstrumpa