Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I krig med mig själv


Du finns inte här när jag behöver dig
när jag försöker att linda in alla hot med en flytande form

Det skall inte stå på din agenda egentligen
men just nu önskar jag att du kunde vara här med mig

Du som kan läka hennes sår
med dig så känns det inte lika svårt och det värker inte så hårt





Hon måste leka med sig själv
och det är ett jävla krig
som hon inte vill beblanda sig med

Men salvor skjuts som en kaskadspya
och hon är måltavlan
för all skit som ligger i periferin

En vitt flagg
med önskan om att färgas röd
men vad gör väl det
ett fredsavtal är långt bort



Och hon avskyr
bara avskyr





Jag vomerar på mig själv
ler och säger

Ja, tack och Amen!









Övriga genrer av lillstrumpa
Läst 510 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-07-29 15:55



Bookmark and Share


  Lars E Jönsson
Formulerings konstnären är i sitt esse.
Du skriver så man ibland tappar andan
2016-07-31

    ej medlem längre
En stark text.
2016-07-29
  > Nästa text
< Föregående

lillstrumpa
lillstrumpa