Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Divina Commedia






Fixerad död
där Rigor Mortis bestämmer siluetten

Blir ett sant nöje
när jag planerar i förtid

Makabert vackert
det som tilltalar Mig

Six Feet Under
men det blir mer än så

Divina Commedia
i den sjunde kretsen växer jag fast i ett träd




Det slutar nog inte bättre än så




Övriga genrer av lillstrumpa
Läst 516 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-08-12 22:18



Bookmark and Share


  Lars E Jönsson
Six Feet Under är en TV serie, var du med i den
2016-08-15

    ej medlem längre
den andra (under)världen
reflekterar tillbaka orden hon
lämnade;
ur atlas
+
2016-08-12
  > Nästa text
< Föregående

lillstrumpa
lillstrumpa