Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aurora Borealis

Himlen som nyss dansade runt bland norrskenets nyanser
förvrängdes likt ruttnande aplar för att sluta i en illaluktande massa

Om fluglarver vore i en annan årstid så skulle en fest hållas
i ett köttsår som aldrig ville läka och där buffén bestod av rinnande var

Slicka mig ren
om och om igen
tills du lägger en kaskad av svart galla i mitt anlete

Lemmas

Skratten ekar i mörkret och endast den salige hittar hem
ett hem i kubik där ljusen fladdrar och kylan kryper inpå

Knäböj för etiketter satt utav den osaliga dåren i svart
kyss marken där hon lämnat alla avtryck av svavel och sulfat

Veneno

Piskan slår hårt för den nakne martyren som kvider efter ovett
ingen räddar den som inte har förstånd nog att rädda sig själv

Smek mig
om och om igen
tills du skrapar dina händer blodiga mot mitt kön

Orgasmus










Övriga genrer av lillstrumpa
Läst 573 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-11-30 19:05



Bookmark and Share


  Lars E Jönsson
Fria tankar kan man ha av denna, jag är störd med felkopplade sladdar i huvudet, men jag tänker sex
2016-12-01
  > Nästa text
< Föregående

lillstrumpa
lillstrumpa