Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alltid nuet med dig

Likt sommarens varma sand
sluter din blomma min hud

minns när du sa ja till min hand
i din vackra blomster skrud

när solen smög fram i samma stund
och nuet stannade
just i nuet

Och nuet med dig
får livet att stanna
När du sveper genom rummet
där jag sitter med vinglaset
glimmande i ljusens sken

Klädd med en kvinnas lust
Förlorar jag mig framför brasan
denna höst





Fri vers av Mfredrik VIP
Läst 188 gånger
Publicerad 2015-10-02 23:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP