Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om

Om jag bara får älska




så är jag lycklig




Fri vers av Mfredrik VIP
Läst 158 gånger
Publicerad 2015-10-03 00:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP