Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto: Privat. Tjurruset 2014


Tjurruset 2015

Har idag sprungit årets Tjurrus
En mil i lera, vatten, träsk och grus

Man kan säga att det gick som en dans
Även om jag varken har horn eller svans

Kände mig trött men nöjd
När jag nådde slalombackens höjd

Några gillar inte träskens lera
Jag kastar mig ut och gastar mera

När det så är över allting luktar skit
Ändå längtar jag tillbaka ut dit

Många nöjer sig med att på gatorna vandra
Men som tur är, är jag inte som alla andra




Fri vers (Fri form) av Maggan
Läst 210 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-10-03 22:48



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Härligt vännen och skönt :) kram
2015-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Maggan
Maggan