Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt mig laga det vi hade

Mosa krossa gräv och stampa
snälla älska mig bortom ömhetens gränser

Krama kela gosa och älska
mig kan ingen krossa

Låta skrika hojta och skräna
högst upp kommer jag ensam ut

Starkare än alltid, svagare än aldrig
Med dig i handen

Inte din hand, utan bara
ett löst grepp om din uppochnedvända handled

Med benpipan som nål och håret som tråd
låt mig laga det vi hade




Fri vers av Isak Tegmark (Den revolutionära kosmetiken)
Läst 193 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-10-05 09:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isak Tegmark (Den revolutionära kosmetiken)
Isak Tegmark (Den revolutionära kosmetiken)