Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avdrag & bidrag

Sveriges styrande måste sluta rädas en vardag där både fattig och rik medborgare kan leva på sin lön. Att försöka äga medborgarna genom ett lapptäcke av avdrag eller bidrag är inte bara ett bevis på de styrandes människoförakt och självupptagenhet. Utan också ett eskalerande systemfel med stigande omkostnader i vårt styre.

Medborgarna skall inte styras för Sverige, Sverige skall styras för medborgarna.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Skaldafnord VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-10-06 17:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skaldafnord VIP