Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

konstant förändring

Inget är konstant
vänner, relationer

allt i förändring
samhället,naturen
det glider, växer,minskar

Kärleken, livet
försvinner,svävar
inget står still

velat tro på känslan
att detta, denna,dessa
I evighet

erfarenheten tyglar den naiva viljan
ta frukterna av
detta,denna,dessa
lägg i korgen
på din fortsatta vandring
med ensamheten som följeslagare.




Fri vers av Mfredrik VIP
Läst 153 gånger
Publicerad 2015-10-06 18:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP