Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utopi, jag vet !!

Repris
livet
ja
nej
annorlunda
kanske
varför
förstått
fångat
släppt
älskat
förändrat
smakat
liv
mitt, ditt, allt
Oförståeligt stort
reser vi endast mot framtid.




Fri vers av Mfredrik VIP
Läst 200 gånger
Publicerad 2015-10-06 19:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP