Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mina rum

Mina rum
jag behöver mina rum

alla med sin dröm
förutsättningar att beakta
självkänsla vårdas
såren tvättas
styrka slipas
glädje skapas

utan mina rum
är själen på flykt




Fri vers av Mfredrik VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-10-06 22:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP