Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I en liten hjärna

 

 

Familjen, bestående av pappa, mamma
och två små flickor, var och hälsade på
några bekanta. Det pratades mycket,
speciellt om ett par som inte kunde få
barn. Flickorna lyssnade till de vuxnas
prat, men de sa ingenting.
I bilen, på hemvägen sa plötsligt den 
äldre av flickorna: "Men mamma, så
konstigt att de inte kunde få barn!
Vet de inte hur man gör?"

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av ResenärGenomLivet VIP
Läst 420 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2015-11-05 15:47



Bookmark and Share


  anits VIP
Barn är så härliga säger precis som dom tycker och känner!
2015-11-16

    Ken Cassel
Vet de inte hur man gör?
Förmodligen inte

hihihi...
2015-11-12

  Lars Hedlin
Härligt ;)
2015-11-09

  Marita Ohlquist VIP
Härlig unge som tänkt efter och kanske kommit på en lösning på problemet!

2015-11-07

  Olof Lagerhorn VIP
Välskriven, underfundig och lite märklig humor. Om man inte visste att du var snäll skulle man kunna tro att du var elak.
2015-11-06

  Bo Himmelsbåge
Gulligt!
Säkert en blivande liten familjerådgivare!
2015-11-06

  Anya VIP
hahaha Så härligt fångar du barnet och en bild. Roligt i det tragiska.
2015-11-06

  Chawa VIP
I en liten hjärna...tänks det stora tankar...
2015-11-06

    ej medlem längre
Ur barnamun! Vackert!
2015-11-06

    ej medlem längre
Ja om man inte frågar så får man inga svar;) kan tänka mig att denna bjuder många på ett leende.
2015-11-06

    ej medlem längre
Ler..så fin så!
2015-11-06

  Rise Little One
Logisk tänkande!
2015-11-05

  walborg
En liten familjerådgivare!
2015-11-05

  Eva Helene VIP
Åh så rart!
2015-11-05

    Dan Myrbeck
Hahahärlig barnreflektion!

(Blir bättre om den är två
stycken.)
2015-11-05

    ej medlem längre
Ett leende föddes! Tack!
2015-11-05

    Elisabeth Nilsson VIP
Gullig och tänkvärd fundering från en liten människa.
2015-11-05

  Marianne Räf
Frågan är ifall barnet visste..
2015-11-05

    ej medlem längre
Rörande gulligt.
2015-11-05

  louisegirl
Ja små grytor har stora öron :)
Härliga ungar!
2015-11-05

    ej medlem längre
den var jätterolig, men annars hjälper bön å goda råd!
2015-11-05
  > Nästa text
< Föregående

ResenärGenomLivet
ResenärGenomLivet VIP