Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du som ett pris

och du läser
mina känslor
är öppna

på armarna hänger
min verklighet har

jag har aldrig
drömt om något
utan att

vara tvåsamhet
och du skulle
vara

helt fel
helt rätt

samma person
olika svar
men vi skulle
vara

och när jag sitter
brevid dig och inser
att du aldrig kommer

läsa min attraktion
som attraktion

och vänskap är
också ett

också ett
tröstpris

för livet




Fri vers (Fri form) av virre
Läst 227 gånger
Publicerad 2015-10-07 14:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

virre