Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din värld

Katergorier
etiketter
fack

Vi är så måna om att ställa krav
så att vi alltid förväntar oss att få höra
hur fel vi är

Katergorierna skiljer oss från dem
Etiketterna kvalitetssäkrar människorna i vår närhet
Facken försäkrar oss om att aldrig hamna på fel plats

Vi skräms att hålla oss på mattan
så vi glömmer hur enkelt det är
att skapa sig en egen värld




Fri vers (Fri form) av Nitwitoddment
Läst 262 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-10-07 16:26



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Väl anfört!
2015-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Nitwitoddment
Nitwitoddment