Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En himla bra målardag


Tusen och en tack

Nöjda ögon sluter fred
Till nattens vila
Nog blev det färgglatt
Som vanligt i penslarnas krig
Utmaningarnas fält att fylla
Morgondagen har vi icke sett
Då paletten ställer upp sina härar
Attack mot vit duk
Anfall i oljefärg
Mårdhårsborstarnas krigsföring.








( funderar på titeln, ;)




Fri vers av Sommarina VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-10-07 23:15



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Underbart i färg ton och känsla
2015-10-09

  Magdalena Eriksson VIP
jajamän fröken nu börjar det bli allvar.
egen här är guld värd.
2015-10-08

    ej medlem längre
Du målar på tavlor med glada underbara färger...och du målar med ord som säger mycket mellan raderna.
2015-10-08

    ej medlem längre
Bra om att tacka det livsbejakande.
2015-10-08

  Marita Ohlquist VIP
Bilden förstärker läsupplevelsen!
2015-10-08

  Bo Himmelsbåge
Ett härligt krig på Din palett...!
Där alla är vinnare; både färger,
former, konstnär o åskådare...!
Din här av penslar, med färgpatroner
o oljegranatkastare, samt slagord,
lämnar efter sig ett slagfält,
som inte lämnar någon oberörd!
Där exploderar de färggrannaste
kaskader o häftigigaste rutmönster!
2015-10-08

  ULJO
Fin text om den dolda morgondagen i fina färger
2015-10-07

    ej medlem längre
Vacker text, ljuvlig färgkomposition
2015-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Sommarina
Sommarina VIP