Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om natten


Senare på natten
väcks jag så av mig själv

blåfrusen i själen och med huden sårig och riven
lägger jag en hand på min axel
kudden varm och fuktig
av tårar

ännu en nattvandring
i den värld jag söker göra till min

kudden är ännu varm
när jag kryper in i den trötta kroppen
fortfarande skakande av nattens kyla

jag ler och hulkar
när jag tänker

detta är
och allt är inte illa




Fri vers av Hans VIP
Läst 513 gånger
Publicerad 2006-04-23 11:48



Bookmark and Share


  karenina VIP
dina ord berör väldigt mycket, de känns nära och nakna. samtidigt som konstaterandet gör ont så andas raderna en otrolig stryka.
2006-08-13

    Tekla
"detta är
och allt är inte illa"
Tack för de orden!! Så klokt...
2006-04-23

  kath
tycker om din nära beskrivning av nattens ensamma och sorgsna melodi som fångat diktjaget ......

texten berör mig och jag litar på att det som sägs bor där på riktigt ....

mycket vackra avslutande rader där hoppet får sin föda
2006-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Hans VIP