Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag såg dig i skuggor

jag såg dig i skuggor
som rann över stadens gränder
en klocka i en tömd flaska
några ord i en rörelse

vi möts som främlingar
på gator utan namn
vi talar tyst om det
man inte kan tala om

det finns koder
det finns gemenskap
ett rättesnöre kan lätt bli
en snara för andra

ge mig så dina sköra dagar
ge mig det oundvikliga
det som slutligen
bränner dig i ögats fång




Fri vers av andrasidan
Läst 89 gånger
Publicerad 2015-10-08 13:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

andrasidan
andrasidan