Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När bröllopsklockor ringer




När bröllopsklockor ringer
i sommarns sköna sal
hörs lärkan muntert drilla
o västergöken gal

Ja stunden är så ljuvlig
så ljus o underbar
så fylld av hopp o glädje
när två ska bli ett par

När bröllopsklockor ringer
i sommarns sköna famn
ger brudgummen till bruden
sitt eget efternamn

Ty kärlek är för evigt
i både lust o nöd
som rosen uti lunden
den lyser varm o röd

När bröllopsklockor ringer
de älskandes musik
går Amor där i solen
så stolt o magnifik

Han bjuder kärleksparet
till yster bröllopsvals
en dans igenom livet
med inga sorger alls


Bs-06










Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 1481 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-04-23 13:03



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
måhända att jag brukar denna på måndag
är det ok
2006-06-03

  Hans w-art Westlund VIP
underbart
2006-06-03

  Ingrid Nilsson
Tidlös kärleksvals.
2006-04-23

  Yvonne Vigstrand
Ja nu vill man ju gifta sig igen......lever på hoppet gör jag i alla fall...*ler*
Mycket fint skrivet!
Kram från Yvonne
2006-04-23

  Missi VIP
Vilken härlig text. Flyter lyckligt hela vägen igenom.
2006-04-23

  Daniel_78 VIP
vid podiet svarar jag, ja
2006-04-23

  Markattan
En ljuvlig Amors vals med härligt tempo, skönt flyt och snygga rim.
2006-04-23

    Cajsa
Mycket bra skrivet!
2006-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg