Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öresund - en drömraga

 

Färjan över Öresund 

gick som vanligt om en stund

hörde radion en sekund:

 

""En polisbåt är nu borta

tvenne damer kom till korta"

dansken fick nu väldigt bråttom

 

Paddlade i gulkanoten

kom tillbaks med snutabåten

verkade nu fullt belåten

 

Damerna var dock försvunna

liksom en hel flaska mumma

ja de var ju inte dumma

 

Dansken köpte shots i stället

och vi röjde upp på stället

svensken, jag och Skåne-Pelle

 

Allt var helt bland varors rad

utom kakan med choklad

som vi åt en annan dag

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Nanna X
Läst 211 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-10-10 08:15



Bookmark and Share


  Minkki VIP
tänk vad frånvarande damer kan ställa till :)
2015-10-15

  TrollTörnTrappan VIP
Fräcka damer!! Läste först som att dansken köpte "shorts" istället för drickat, som gav han blanka fasen i om det är oktober eller annandag ;-) Blir skönt skånskt munväder med "snutabåten"?!
2015-10-10

    Lars Gullberg



Det verkligen rör sej i dina drömmar. och man kan drömma sej in i dom när man läser.

Får följa med
i dina drömmar du drömmer om natten
2015-10-10

  Magdalena Eriksson VIP
Låter som trevligt sällskap skånepelle osv. Muntert sväng!
2015-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X