Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blomsterringen som jag fick i kristaller. Eget Foto.


En vacker ring

Flera veckor efter våran strid och
kärlekskrock som vilda västern
i Chicago.
Med en känsla som om jag skulle
ha fått en bukett nässlor blandad
med tistlar mot mitt krossade
hjärta.
Men idag fick jag tio röda rosor med
ett skrivet blomsterkort med en ring.
Läste texten förlåt mig från mitt hjärta
min älskade.
Kärleken är starkaste i världen.
Nu blickar vi framåt igen hand i hand.
Alla kärlekens bitar är på plats på
våran livsbana.

MaRit-MaRitza LöfRoos




Fri vers av MaRit MaRitza LöfRoos
Läst 178 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-10-10 11:30



Bookmark and Share


  Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
fint skrivet om din själavän
2015-10-23

  överlevaren VIP
Vackra ord och ring!
2015-10-10
  > Nästa text
< Föregående

MaRit MaRitza LöfRoos
MaRit MaRitza LöfRoos