Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

alla dessa ärr.

vilka sprickor?
jag kan höra din förundran
i rösten
naturligtvis vet du inget
jag har inte berättat
enligt ditt sätt att se
är jag prefekt
är jag oförstörbar
i  dina ögon är jag stark
i dina ögon är jag hel

men jag har sprickor
jag har ärr
de syns bara inte
inte på ytan
men de existerar
djupt ner
djupt inne

på insidan
är jag sönder

jag kan le
jag kan låtsas
jag kan hoppas

snälla missförstå mig inte
jag är okej nu
jag har byggt upp mig själv igen
fast jag alltid kommer vara förstörd

ärren existerar fortfarande
och jag kommer alltid ha dem kvar
de är ett bevis
de är är rester
från en annan tid

men jag är stolt över
att kunna vara
här vid din sida
i dag

 

 

© Oktober 2015




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 677 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-10-10 19:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP