Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flera år senare

när ångesten lagt sig
när alla bilder är borta
alla dem där minnena

kan jag fortfarande
drömma om dig

när man tror att man gått vidare
spelas allt om igen
som en låt set på replay

ett kassettband
spelas om och om igen
visar den film
som någon tyckte skulle bli minnesvärd




Fri vers av svartpost
Läst 202 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-10-11 18:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

svartpost
svartpost