Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skogen

Tysthet
Bara här denna klara tysthet

hjärtats slag blir tydligt närvarande

på besök
i tidlöst land
där ödmjukhet och respekt
Ska tas med allvar

här finns bara nu i ljus eller mörker
ingen stress, inga högtidsdagar
samma alla dagar men nya förutsättningar
ingen nåd, bara krass obarmhärtighet

är på besök
där nuet nästan stannar




Fri vers av Mfredrik VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-10-13 20:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En text som minner om varandet i skogen, som stillar sinnet med ro inför nattens vila. Tack för en text om skogen.
2015-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP