Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Henne

Tiden är den första som glömmer bort dig när du dör.

För hon är upptagen av nuet.

Jag går omkring överallt förutom i närheten av henne.

För att aldrig vara steget före.

Om jag aldrig riktigt lever utan gömmer mig i skuggan.

Då finns det aldrig något hon vill stjäla.

Jag kan drömma till mig tusen liv ensam inne i mitt huvud.

Och sitta färdigpackad när hon knackar på.








Övriga genrer av A.F.M
Läst 211 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-10-13 00:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A.F.M