Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dina ögon är det serum

dina ögon är det serum
världen behöver
i slutfasen av dagens ro
ditt väsen är en gåta
tonsatt gång på gång
i ogripbar översättning
av närvaro till handling

du strödde dina pennor
längs fårorna i marken
du befäste en övertygelse
korta stunder mäktar med
innan slutgiltigt drar i molnen
som vore de rullgardiner
under en blå himmel




Fri vers av andrasidan
Läst 155 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-10-14 16:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

andrasidan
andrasidan