Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poesi tjyvar är vi allihopa!


Plockar lite här och där från andra och gör sen

en egen liten mix av det hela

För att låna lite poesi av andra är inte att fela

Helt normalt

Känn inga samvetskval

I alla fall så länge du inte tar hela verk och sätter

ditt namn under

För det är förbjudet

För gör man det utan att åka dit på det, är man nog ändå

ganska så hal, tror jag...

Poesi tjyvar är vi allihopa med glimten i ögonen...

Ken Cassel
14/10-2015




Fri vers av Ken Cassel
Läst 160 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-10-14 18:04



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, här skriver du verkligen med glimten i ögat om en sak som förekommer på andra platser också, som till exempel inom musiken...
2015-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel