Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spindeln i nätet

Livets nät
är fett
Av klister
som listigt


Försöker fånga dig
och förändra dig
Det gäller att hålla sig utanför
andra människors odör


Och stå för den man är
utan att smaka på giftbär
Hålla sin medmänniska kär
och se vem han är






Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-10-15 00:08



Bookmark and Share


    Oprofessionell
Vilken solidaritet som genomsyras i din text och vad vackert det ändå är
2015-10-21

  Evelyn Falk Möller VIP
Så lever en sann människovän och livsnjutare.

Underbart diktat.
2015-10-15

  Bibbi VIP
Applåd!
2015-10-15

  Hanna Mari Wallin
Tycker om ordens fina budskap


2015-10-15
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP