Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Leksakslajv - en drömraga

 

Högst på kullen matriarken

spred ut leksaker i parken

radiostyrda, ganska dryga

flera av dem kunde flyga

man fick passa sig och ducka

eller ifrån spelet mucka

det var fiendens attrapper

tror visst att de sköt med knappar

för jag samlade en skara

i min tvålask, halva bara

 




Bunden vers av Nanna X
Läst 191 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-10-17 09:44



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
att samla fiende på samma ställe kan vara en bra metod om man vill få bukt med fiende
så kan de skjuta på varandra i asken
2015-10-18

    Lars Gullberg



Varför bara halva ? va skumt ja jo de e ju skum hela dikten

fantastiskt skum och nyckfull som drömmar ska vara

hallå föresten hoppas livet e bra


2015-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X