Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Svenska postkodlotteriet


Förlust

Största Grann Yran någonsin
172 miljoner i vinstpotten!

Med en lott för 160 kr + 10 kr för faktura
"och lite tur" (som det sägs)kan du få vara med och dela på miljoner

Hur stor blir köparnas samlade förlust? 800 miljoner?
En rejäl andel av arrangörens egen stora vinst går till
ägarnas konton i utländska skatteparadis. Att ge sken av
att hela vinsten skulle gå till behjärtansvärda ändamål är lögn.

Vad blir förlusten för de många köpare som aldrig vinner?
En trogen köpare av en lott per månad blir under 50 års tid av med cirka 100 000 kr plus ränteförluster. Den som köper tre lotter per månad under 10 års tid förlorar cirka 60 000 kr plus ränteförluster. Summorna av många köp blir stora. Köparna överskattar starkt de närmast försumbara möjligheterna att vinna.




Prosa av boen
Läst 153 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-10-17 17:46



Bookmark and Share


  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Du sätter ord på det. Den mest bedrövliga underhållningen i mannaminne
2015-10-21
  > Nästa text
< Föregående

boen
boen