Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ännu en höst

Sensommaren övergår till höst
lövskogen brinner i sin färgprakt
sänder ut sin doft som ett lugnande cerum

Står med Carlstens fästning i förgrunden
blickar ut över ett tidlöst hav

gruset under sulorna hörs tydligt
medans solen sjunker bakom graniten

älggrytan står på spisen
en god Ripasso på bordet
du strålar värme
du sänder lust
vi älskar oss igenom ännu en höst




Fri vers av Mfredrik VIP
Läst 158 gånger
Publicerad 2015-10-18 08:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP