Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flera år efter dig

jag undrar
om du är ytterligare ett kapitel
ett oavslutat kapitel i mitt liv

för trotts att du gått
är du kvar

när tankarna på dig
lämnat mig

och minnena
djupt begravna

drömmer jag än om dig

är du boken jag la på hyllan tills senare?
jag som trodde jag gått vidare

längtar jag ännu efter dig?
trotts att hjärtat mitt har slutat värka
och kroppen ligger still om natten
i stället för att sträcka mig efter din tomma plats brevid




Fri vers av svartpost
Läst 172 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-10-18 21:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

svartpost
svartpost