Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själsmörker...



I morgonsolen jag vaknar
med
ett hjärta fyllt av gråt

hastigt tanken klarnar
ur
sömnens ljuva försåt

I själen söker jag ljuset
vill
fånga bilden av dig
när
du stiger ur drömmen
för
att sen lämna mig

Men du blev kvar i natten
dold
i min mörkerdal
vandrar
där i skuggan
genom
tystnadens sal

I morgonsolen jag vaknar
men
blundar snart igen
flyr
åter in i sömnen
för
att vara med min vän



Bs-06







Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 391 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-04-23 19:57



Bookmark and Share


  aol
så starka känslor man anar som upplever i en dröm som du vill vara kvar i jag greps av den
2007-08-19

  Karin Rosberg
stark dikt, välformulerad.....kan ana en längtan på slutet!
2006-04-27

  Teresia Ridell
Mycket starkt och välskrivet !
2006-04-24

    Mejja
Saknadsdjup och vemodsvacker!!!
2006-04-24

  anneluca
Vackert lågmält, en text att plocka fram när man känner sig sådär sorgsen....
2006-04-23

  DanSan
Ja den här är helt underbar!!!
Bara så skönt och gott poetat!!!
2006-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg