Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
egen teckning


Måndag

Jag går ingenstans idag
sitter kvar vid köksbordet
Med kaffemugg gul som vaniljesås
drejad av en mästare
Katten som en lakritsrulle
klistrad mot min kropp
Jag har duschat linneduken
men hellre stryker jag på katten
Jag sitter kvar vid köksbordet idag
Måste vänja mig vid tystnaden
den jag längtade igår
och känns så svår idag
Det går så många rykten i mitt huvud
tankar vandrar hit och dit
Mina ben går ingenstans idag
Ikväll ska de få dansa
Sängkläderna hänger på tork
I morgon ska jag måla en naken kvinna
som är vaken, vacker
och sitter still
Och mitt i allt finns Du
igår idag imorgon
Alltid






Fri vers av Sommarina VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-10-19 12:00



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Så fint! Jag blir förälskad i din nya stil. Egentligen är det samma stil som förut, du känns ju absolut igen, men det är ändå något som känns nytt, kanske ett större djup, eller ett mer generöst berättarsätt.
2015-11-04

  Amari
Den fina färgglada teckningen får mig att le, liksom de målande beskrivningarna av kisse och kopp.
Den något gråmulna tystnaden, hoppas jag bleknar bort.

2015-10-20

  Sofhia Wirström
underbara rader
lev nu
lev här

2015-10-20

  Lars Hedlin
Underbart skriftat...Lev i den ljuva stunden..
2015-10-20

  Bo Himmelsbåge
Fin teckning av en lovande måndagsmorgon!

Skönt att ta det lugnt ett tag,
o stryka katten o planera för
kvällen o morgondagen...

Samt att tänka på den älskade...
som brinner i Ditt sinne...
alltid...!

Skönt nedtecknad morgon!

2015-10-19

    ej medlem längre
vilken Måndag;vaniljsåsgul mugg o katten ligger som en lakritsrulle, du
sätter fart på sinnena må jag säga.
Hoppas du fått din ro och att tankarna
vandrat färdigt för idag.
2015-10-19

    ej medlem längre
Ja, dansa i kväll och måla en vacker kvinna imorgon...du fångar känslor med din penna lika vackert som färgerna med din pensel.
2015-10-19

  Marita Ohlquist VIP
De tre sista raderna är ett starkt avslut på bra text!
2015-10-19

  louisegirl
Låter härligt!
"Jag har duschat linneduken, men stryker hellre på katten"
Gillar jag mycket!
2015-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Sommarina
Sommarina VIP