Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tänkbart antologibidrag


Ingen jävel över

 

Totalt genomlyst

innan du passerat bron

fall av svår kärlek




Bunden vers (Haiku) av Nanna X
Läst 548 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2015-10-20 17:38



Bookmark and Share


  Connie
Gillar när man får tänka efter ordentligt.
2016-11-10

  KattenKin VIP
Lite svårtolkad, men kompakt och intressant för att vara en haiku. Snyggt!
2015-11-17

  Ingela Svenson VIP
JA, mycket precist och snyggt komprimerad svår kärlek!
2015-11-02

  Gunnel Eriksson VIP
Modern runebergvariant. Bra!
2015-10-21

  Robert Jonsson VIP
Jag vet inte varför bilden av en flykting och en SD-kärring med maskingevär dyker upp. Men det är ett fall av en mycket, mycket svår kärlek. Mycket bra och massivt tolkningsbar sak.
2015-10-21

  Anya VIP
Intressant text som skapar bilder av en upplyst bro på natten...och någon som vill gå över den men inte kan....som en metafor för svår kärlek. Jaa så tänker jag...kanske helt fel???
2015-10-21

    Lars Gullberg
Fantastisk ögonblicksskildring

Hela bilden klar

Det här gillar ju jag

L
2015-10-21

  TrollTörnTrappan VIP
Komplex och kompakt sak!! Kanske ett mästerstycke?! Får klura flera vändor - vem som ev. faller - och vad ljuset består av...
2015-10-21

  TrollTörnTrappan VIP
Kunde nog bli en uppfriskande svärta mitt bland flower power-molnen?!

2015-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X