Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förtvivlan?

Jag trodde självklart för all tid, när du bara såg deltid
Jag tänkte dig alltid där, men det var nog bara min sfär

Kanske såg du bortom, när jag bara hade allt för bråttom
Det kanske var min iver, och nu sitter jag bara och skriver

För lång tid har gått, och alla hade det ju förutspått
Det är inte ett dugg unikt , allt är som vanligt likt

När vi ser alla sneda vrak
så får vi bara en stor avsmak
Och det är där ni ser mig
för jag ser endast
och enbart
dig.




Fri vers av Mirja Johansson
Läst 251 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-10-21 14:29



Bookmark and Share


    Lars J
Vackert diktat och på rim, tycker om!
2015-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Mirja Johansson
Mirja Johansson