Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Behöver

Jag behöver lite beröm
Bekräftelse

varför
energi

alla ska bara ha
alla vill bara ta

Behöver
lite extra kärlek
med dig
din doft
din tysthet

stänga av
vara i nuets njutning
lämna måsten å världens elände

Jag behöver mer av mycket
men
tills dess
lite beröm




Fri vers av Mfredrik VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-10-21 21:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP