Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dödens aura

Den där döden
Blir mer närvarande

under bilkörning
mitt i träning
hos mor och far

efter dom är det jag
tänkte jag inte för 15 år sedan

livet är mindre självklart, in mind
lever ändå som att morgondagen alltid är blå

så du, ja du, döden
ska din bleka aura uppmärksamma att dagen D finns
så får du sitta i vagnen baktill
för resan är bara halvvägs.




Fri vers av Mfredrik VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-10-22 20:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP