Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

öppna mitt bröst

Tänk om jag kunde öppna mitt bröst
visa vad som ryms därinne

en rogivande tröst
att tydliggöra känslornas ursprung
varför jag
vad jag

betydelsen att stå på mina barrikader bleknar
tiden klarnar prioriteten

acceptans av egen själ växer
kärlekens lust får ej vila

se mitt bröst
djupt
ge mig ro
till kärleken och dess tro




Fri vers av Mfredrik VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-10-22 21:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP