Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte

Hela världen sugs in i mitt svarta ljus av hopplöshet.

Det som bor i mitt bröst och tynger ner mig på knä.

Jag har skrubbsår överallt och sand i mina ögon.

Människan är inte människans bästa vän.




Övriga genrer av A.F.M
Läst 219 gånger
Publicerad 2015-10-22 22:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A.F.M