Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hoppet.


I den Klara luften.

I den klara luften hörs glädje o stoj
barn som leker bland färgsprakande löv
långt borta sommarens förgänglighet o sorg
Jag kan ej känna mig Gammal o döv
mitt hem mina böcker är en borg.

Kärleks fulla blickar under paraplyn
En framtid trotts förgänglighet
eftertanke o klar syn.




Bunden vers av Stefan Höglund
Läst 313 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-10-23 07:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Höglund
Stefan Höglund